Képek

Program helyszíne: 9700 Szombathelyi Műjégpálya, Kenderesi u. 1.

                                9700 Szombathely, Aerofitness Club, Dolgozók u. 1/A

Program időpontja: 2018.12.08. szombat 10:00 - 21:00

A Mikulás Sportnap - Szabadidős Sport és Egészségnap – a szombathelyi Műjégpályán és az Aerofitness Clubban került megrendezésre. A Műjégpályán a jeges sportok ügyességi játékok, jégkorong léghoki és csocsó, míg a Clubban az aerobik, spinning, kondi, fekvenyomás, asztalitenisz és darts szerepelt.

 

Az egész napos sportnapon fontos szerepet kaptak a jeges sportágak és a jéghoki verseny. A Színes mikulások igazi fesztivált varázsoltak a csodálatos szombathelyi Műjégpályára, ahol a nyitott pálya mellett már épül a fedett jégcsarnokunk. Az ügyességi feladatok, az egyedülálló fakutyaversenyek a műkorcsolya, a gyorskorcsolya és a jégkorong bemutatók versenyek jó lehetőséget kínáltak az egyesületi sportolás elkezdésére. A hátrányos helyzetű embereknek a rendezvény idején ingyenesen biztosítottunk korcsolyákat. A mozgássérültek élvezhették az iker és a tandem fakutya siklását a jégen.

 

A rendezvényen folyamatosan lehetett kipróbálni a különböző sportágakat, vagy versenyen is megmérettetni magukat.

 

A programban Egészségfejlesztési iroda működött, előadásokkal és tanácsadással, illetve InBody méréssel.

 

Pszichológus, gyógytornász, dietetikus, orvos, masszőr segítette a résztvevőket, beszélgetés és interaktív beszélgetés formájában.

 

A jeges rendezvény mellett az Aerofitness Clubban ingyenesen kipróbálhatták a kondiszereket és részt vehettek az aerobik a spinning, a fekvenyomás, az asztalitenisz és a darts versenyeken.

A Mikulás Sportnap Szombathely kiemelt rendezvénye lett a pályázatnak köszönhetően.