Képek

Családi Jeges Nap - Sopron

Program helyszíne: 9400 Sopron, Lackner Kristóf u. 48. 

Program időpontja: 2019.november 30. 13.00

Az érdeklődők 13 órától mehettek fel a jégpályára, és már a nyitásra rengetegen érkeztek egész családjukkal kisgyermekektől a nagyszülőkig. Egy-pár kör megtétele után az ünnepélyes megnyitó következett. Az eseményre meghívást kapott Dr. Molnár Ágnes és Barcza Attila országgyűlési képviselők, Dr. Farkas Ciprián Sopron MJV polgármestere, Dr. Simon István Sopron MJV alpolgármestere, Csiszár Szabolcs Sopron MJV alpolgármestere.

A kilátogatóknak szakmai segítséget a Soproni Jégkorong Sportegyesület nyújtott. A kezdők a jégkorcsolyázás alapjait, és hokiütővel kapura lövést próbálhatták ki, a haladóknak különböző korcsolya-gyakorlatokat mutattak be, amelyet a közönség szájtátva nézett.

A különböző versenyeket is nagy érdeklődés kísérte. Az ügyességi szlalom verseny volt a legnépszerűbb, csak kis különbségek döntötték el a dobogósok kilétét. A kapura lövés is nagy izgalmakat tartogatott, többen is először fogtak ütőt a kezükben, mégis fel tudták venni a versenyt a haladó versenyzőkkel. A ringette bajnokságra három csapat jelentkezett, izgalmas mérkőzéseket játszottak egymással és döntötték el a végső helyezéseket.

Az érdeklődők számára egészségügyi konzultációs lehetőséget biztosítottunk: 13:00-tól gasztroenterológus-szakorvossal, 14:30-tól sebész-szakorvossal, 15:00-tól gyógytornásszal, majd 16:30-tól pszichiáter-szakorvossal beszélgethettek a kilátogatók.

Ezen a napon is sokan megjelentek arról a tíz településről, ahol Tárt Kapus sportolási lehetőséget biztosítunk a lakóknak.